Halloumia olemme paistaneet salaattiin persikoiden kanssa sekä appelsiinin kera. Perjantaina olimme saunomassa mummilassa, josta lähdimme niin kiireellä, että jälkiruuaksi tarkoitetut mansikat pakattiin meille mukaan. Iltarutiineista kun on syytä pitää kiinni, jotta yö ja seuraava päivä ei mene ihan harakoille lapsen kanssa. Mansikat olivat muuten ekat suomalaiset tänä vuonna ja vaikka ne olivat vielä vähän pliisun makuisia, niin kyllä ne espanjalaiset löivät joka tapauksessa. Iltapalaksi tehtiin sitten kesäistä salaattia, johon mansikat sopivat mainiosti. Kyytipoikana oli muuten Italiasta Travaglini nimiseltä viinitilalta tuomaamme punaviiniä.
halloumia paistettuna
rapeaa salaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
kevätsipulia varsineen
retiisejä
mansikoita
auringonkukan siemeniä
Tarjoile balsamicon ja oliiviöljyn kanssa. Lautaselle vielä hyvää leipää ja lasiin viiniä. Ei ihme, että myös tyttäremme "lokkeili" lautastemme edessä :)
halloumia paistettuna
rapeaa salaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
kevätsipulia varsineen
retiisejä
mansikoita
auringonkukan siemeniä
Tarjoile balsamicon ja oliiviöljyn kanssa. Lautaselle vielä hyvää leipää ja lasiin viiniä. Ei ihme, että myös tyttäremme "lokkeili" lautastemme edessä :)
Kommentit