lauantai 18. kesäkuuta 2011

Mansikoita ja halloumia salaatissa

Halloumia olemme paistaneet salaattiin persikoiden kanssa sekä appelsiinin kera. Perjantaina olimme saunomassa mummilassa, josta lähdimme niin kiireellä, että jälkiruuaksi tarkoitetut mansikat pakattiin meille mukaan. Iltarutiineista kun on syytä pitää kiinni, jotta yö ja seuraava päivä ei mene ihan harakoille lapsen kanssa. Mansikat olivat muuten ekat suomalaiset tänä vuonna ja vaikka ne olivat vielä vähän pliisun makuisia, niin kyllä ne espanjalaiset löivät joka tapauksessa. Iltapalaksi tehtiin sitten kesäistä salaattia, johon mansikat sopivat mainiosti. Kyytipoikana oli muuten Italiasta Travaglini nimiseltä viinitilalta tuomaamme punaviiniä.

halloumia paistettuna
rapeaa salaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
kevätsipulia varsineen
retiisejä
mansikoita
auringonkukan siemeniä

Tarjoile balsamicon ja oliiviöljyn kanssa. Lautaselle vielä hyvää leipää ja lasiin viiniä. Ei ihme, että myös tyttäremme "lokkeili" lautastemme edessä :)

2 kommenttia:

Tintsu kirjoitti...

Mielenkiintoinen yhdistelmä. Ei ole mitään mielikuvaa miltä tuo voisi maistua, mutta en kyl epäile etteikö olis hyvää! : )

Kanelibasilika kirjoitti...

Juu, kandee kokeilla. Mansikat sopii myös vuohenjuuston kanssa.