Kanan kanssa tarjosimme Hakaniemen hallista edellisenä päivänä ostamaamme ranskalaista leipää, jonka paistoimme pannulla rapeaksi. Valkosipulileipä kannattaa syödä suoraan paistamisen jälkeen, sillä se kuivahtaa varsin nopeasti. Ja öljyn määrässä ei kannata pihistellä.. Tähän saimme muuten innostuksen, kun lomalla kävimme syömässä Lahdessa todella hyvässä (ja suositussa) ristorantessa nimeltään Mamma Maria. Suosittelemme lämpimästi heidän ihania pastojaan.
hyvää vaaleaa leipää siivuina
oliiviöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
tuoretta oreganoa
tuoretta basilikaa
merisuolaa
Laita lasin pohjalle reilusti oliiviöljyä ja silppua siihen valkosipulinkynsi ja tuore oregano sekä basilika. Anna öljyn maustua hetki. Kaada öljyseos leipäviipaleiden päälle tasaisesti ja anna leivän imeä öljy itseensä. Lämmitä pannu kuumaksi ja kaada siihen oliiviöljyä paistamista varten. Paista leipiä pannulla kummaltakin puolin rapeaksi ja ripottele lopuksi leipäviipaleiden päälle suolaa.
hyvää vaaleaa leipää siivuina
oliiviöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
tuoretta oreganoa
tuoretta basilikaa
merisuolaa
Laita lasin pohjalle reilusti oliiviöljyä ja silppua siihen valkosipulinkynsi ja tuore oregano sekä basilika. Anna öljyn maustua hetki. Kaada öljyseos leipäviipaleiden päälle tasaisesti ja anna leivän imeä öljy itseensä. Lämmitä pannu kuumaksi ja kaada siihen oliiviöljyä paistamista varten. Paista leipiä pannulla kummaltakin puolin rapeaksi ja ripottele lopuksi leipäviipaleiden päälle suolaa.
Kommentit