torstai 4. helmikuuta 2010

Appelsiini-halloumisalaatti

Appelsiini ja halloumijuusto tulevat todella hyvin juttuun keskenään. Tämä salaatti lisäksi näyttää ihanan keväiseltä. Työläin osuus on appelsiinilihan irrottaminen kalvoista, mutta muuten salaatti on nopean iltaruuan kunkku. C-vitamiinia kroppaan ja väriterapiaa silmille. Aiemmin olemme tehneet halloumisalaattia persikan kera. Sen ohje löytyy täältä.

rapeaa salaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
appelsiinilohkot ilman kalvoja
aurinkokuivattuja tomaatteja
halloumijuustoa
mustapippuria salaatin päälle

Tee salaatti ja paista halloumijuustoviipaleita pannulla, kunnes saavat väriä pintaansa. Tarjoa hyvän balsamicon ja oliiviöljyn kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen havainnut saman yhdistelmän todella toimivaksi. Ja tosi kaunis kuva. Saako kysyä millä kameralla otatte kuvanne?
-Mari-

Kanelibasilika kirjoitti...

Kiitos kommentista. Kamerana Canonin perusmalli 450D. Kuvaamme muutamalla eri objektiivilla.