maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pasta uunikuivatuilla tomaateilla

Lasagnesta jäi yli pastataikinaa, joten pyöräytimme siitä todellisen fast food pastan illalliselle. Itse tehty tuorepasta on niin hyvää, että sen kanssa kannattaa pysyä yksinkertaisissa raaka-aineissa. Pastataikinan tarkka ohje löytyy täältä. Tarkkoja määriä kastikkeelle on vaikea sanoa, mutta noin suurin piirtein mentiin tällä ohjeella. Ja noi Scalan tomaatit oli tosi maukkaita! Stockan herkusta ainakin löytyy. Viikonloppuna itsetehdyt uunissa kuivatut tomaatit ovat jo hävinneet parempiin suihin..

3 isoa valkosipulinkynttä
Scalan pommodori al forno Olive-uunikuivattuja tomaatteja
tomaattien säilöntäöljyä reilusti
2 rkl ruohosipulia
2 rkl lehtipersiljaa
suolaa
hiukan pastan keitinvettä

Kaada kuumalle pannulle reilusti tomaattien säilöntäöljyä. Kun öljy on kuumentunut lisää silputtu valkosipuli ja pyörittele hetki. Sen jälkeen lisää siivutetut tomaatit. Kaada kastike keitetyn ja valutetun tagliatellen päälle ja lisää annoksiin vielä ruohosipuli- ja persiljasilppu ja suola maun mukaan. Tarvittaessa voit vielä kaataa joukkoon hiukan pastan keitinvettä.

0 kommenttia: