Vuohenjuusto-munakoisopasta

Kasvisruokaa vaihteeksi. Aamuisen vesisateessa ulkoilun jälkeen pääsin kokkailemaan rauhassa. Tietysti lapsen päiväuniaikaan :) Tässä pastassa on monta intohimon kohdetta; kirsikkatomaatit, vuohenjuusto hunajalla, rucola ja munakoiso. Ei voi tulla pahaa. Pastan kastike jää sen verran "veteläksi", että paras pastalaatu on simpukkapasta, jonka kuppiin kastike kivasti uppoaa. Ja jos et pidä rucolasta, niin silppua joukkoon tuoretta basilikaa reilulla kädellä.

Ja hei, tänään alkoi ennakkoäänestys presidentinvaaleihin. Täällä on jo varauduttu vaaleihin kantamalla rintanappia ja todella jännittämällä, josko oma ehdokas pääsisi toiselle kierrokselle. Muistakaa äänestää!

1 munakoiso
3 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
1 prk kirsikkatomaatteja
1 tl sokeria
1 rkl balsamicoa
suolaa
mustapippuria
timjamia
kuivattua basilikaa

vuohenjuustopaloja ja hunajaa
tuoretta rucolaa

simpukkapastaa

Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja itketä niitä hetki. Eli ripottele viipaleille suolaa ja kun viipaleet ovat hikoilleet nestettä pintaan, pyyhi suola ja neste pois talouspaperilla. Leikkaa munakoisot kuutioiksi. Viipaloi valkosipulit ja paista niitä runsaassa oliiviöljyssä yhdessä munakoisojen kanssa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta kastike ja anna jäädä hautumaan n. 15 minuutiksi hiljaiselle lämmölle.

Keitä sillä aikaa pasta valmiiksi. Sekoita pasta ja kastike. Lisää tuoretta rucolaa pastan joukkoon. ja sekoita. Lisää pinnalle vuohenjuustokiekosta leikattuja paloja, joiden päälle on kaadettu hunajaa.

Kommentit

Suketus sanoi…
Tämä kuulostaa hyvältä! Voisi kokeilla heti tänään. :)
Kanelibasilika sanoi…
Juu, oli kyllä hyvää. Ja kivannäköinen annos kaupan päälle!