torstai 28. tammikuuta 2010

Feta-kasvismakaronilaatikko



Lyhyestä virsi kaunis. Kasviksista duunattua makaroonilaatikkoa ilman soijarouhetta. Olkaapa hyvät.

Ainekset:
5 dl makaronia
200 g feta-juustoa
1-2 porkkanaa
pala paprikaa
purkki kuorittuja tomaatteja
1 sipuli
pari valkosipulinkynttä
aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikaa
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta
2 munaa
5 dl maitoa

Pilko porkkanat ja paprika sekä silppua sipulit pieneksi. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä. Lisää mukaan paprikat, porkkanat ja tomaatit. Mausta suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja halutessasi esim. balsamiviinietikalla, timjamilla ja basilikalla.

Keitä makaronit normaalisti runsaassa suolavedessä. Tee munamaito sekoittamalla munat ja maito tasaiseksi seokseksi kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun makaronit ovat valmiita, valuta ne hyvin ja kaada voideltuun uunivuokaan.

Sekoita joukkoon kasvikset sekä feta-juusto ja aurinkokuivatut tomaatit pieninä paloina. Leikkele sekaan myös tuoreen basilikan lehtiä. Kaada munamaitoseos uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja laita vuoka 200-asteiseen uuniin tunniksi.

0 kommenttia: