torstai 18. kesäkuuta 2009

Valkosipuli-limemajoneesi

Kohta starttaamme kohti Etelä-Karjalaa juhannuksen viettoon. Tuliaisiksi tuli tehtyä jo aiemmin sivuilla esiintynyttä vihreää pestoa. Lisäksi teimme kalan kanssa mainiosti sopivaa valkosipuli-limemajoneesia. Tahnat laitoimme piltti-purkkeihin, joita on ”tuunattu” vähän. Isommassa purkissa on pestoa ja pienemmästä purkista löytyy majoneesia.

Mukavaa ja ennen kaikkea rentouttavaa juhannusta kaikille!!


Valkosipuli-limemajoneesi

pienen piltti-purkillisen verran hyvää majoneesia
2 valkosipulinkynttä
⅓ limen kuorta raastettuna
vajaa ½ limen mehua

Puserra majoneesin joukkoon valkosipulinkynnet. Lisää raastettu limen kuori ja puserra joukkoon limen mehua. Suhteita voit muokata oman maun mukaan. Majoneesi sopii mainiosti grillatun kalan kaveriksi ja leivän päälle.

0 kommenttia: