maanantai 1. kesäkuuta 2009

Broilerpasta punaisessa pestossa marinoituna

Tässä ohjeessa kannattaa käyttää hyvää punaista pestoa. Meille kävi pieni moka siinä, että kaupasta tarttui mukaan Pirkan punaista pestoa, joka ei ollut kovin hyvää. Joten välttäkää kyseistä merkkiä. Tällä ohjeella pastaa tuli n. 5 henkilölle.

7 ohutta broilerin maustamatonta fileetä
1 prk punaista pestoa
3 valkosipulinkynttä

1 iso sipuli
1 prk ruokakermaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
timjamia
rucolaa

Leikkaa broilerinfileet paloiksi ja laita ne kulhoon, johon on laitettu punainen pesto sekä siivutetut valkosipulinkynnet. Jos haluat, voit notkistaa marinadia oliiviöljyllä. Anna marinoitua mielellään yön yli jääkaapissa.

Leikkaa sipuli pieneksi ja paista sekä sipuleja että broilerinpaloja pannulla. Tämä kannattaa tehdä parissa osassa. Kun broilerinpalat ovat kypsyneet, lisää ruokakerma pannulle. Anna kastikkeen hautua n. 10 minuuttia. Mausta lopuksi pippurilla, tuoreella basilikalla ja timjamilla. Kun tuot ruuan tarjolle, lisää kastikkeen päälle vielä tuoretta rucolaa. Tarjoile penne-pastan kanssa.

0 kommenttia: