Kanelibasilikan perheessä on hiukan sairasteltu viime päivinä, joten tilausta oli ”lohturuualle”. Viimeiset ohjeet ovat pyörineet kovasti aasialaisen keittiön ympärillä ja samalla linjalla mennään tänäänkin. Nämä letut ovat saaneet inspiraation Thaimaan ja Malesian matkoiltamme. Suomalaisen säväyksen niille antaa mustikkasurvos ja vaniljajäätelö.

5dl kookosmaitoa
2 luomukanamunaa
2rkl sokeria
vajaa 1 tl suolaa
2dl luomuvehnäjauhoja
loraus öljyä
banaanisiivuja
kookoshiutaleita
vaahterasiirappia
mustikoita
sokeria
vaniljajäätelöitä

Tee lettutaikina lisäämällä kookosmaitoon kanamunat, sokeri ja suola. Sekoita hyvin vispilällä. Lisää vehnäjauhot ja öljy seokseen ja laita taikina vetäytymään jääkaappiin.
Lämmitä lettupannu tarpeeksi kuumaksi ja lisää siihen voita. Itse käytimme blinipannua. Kaada lettutaikinaa pannulle ja asettele taikinan joukkoon banaanisiivuja ja kookoshiutaleita. Käännä lettu, kun se on saanut sopivasti väriä.
Survo mustikat haarukan avulla ja mausta sokerilla. Tarjoa lettujen yhteydessä yhdessä vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.
5dl kookosmaitoa
2 luomukanamunaa
2rkl sokeria
vajaa 1 tl suolaa
2dl luomuvehnäjauhoja
loraus öljyä
banaanisiivuja
kookoshiutaleita
vaahterasiirappia
mustikoita
sokeria
vaniljajäätelöitä
Tee lettutaikina lisäämällä kookosmaitoon kanamunat, sokeri ja suola. Sekoita hyvin vispilällä. Lisää vehnäjauhot ja öljy seokseen ja laita taikina vetäytymään jääkaappiin.
Lämmitä lettupannu tarpeeksi kuumaksi ja lisää siihen voita. Itse käytimme blinipannua. Kaada lettutaikinaa pannulle ja asettele taikinan joukkoon banaanisiivuja ja kookoshiutaleita. Käännä lettu, kun se on saanut sopivasti väriä.
Survo mustikat haarukan avulla ja mausta sokerilla. Tarjoa lettujen yhteydessä yhdessä vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.
Kommentit