Tunnustus

Voi vitsi...me saatiin tällainen tunnustus yhdeltä suosikkibloggaajaltamme Annalta Garam Masala-blogista. Tää onkin meidän eka tunnustus ikinä. Kiitos Anna! Tunnustuksen saajan pitää vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus eteenpäin viidelle.

1. Koska aloitititte blogin? Piti ihan tarkistaa...huhtikuussa 2009. Ajateltiin, että tämän blogin myötä saamme vielä lisää puhtia ruuanlaittoon.

2. Mistä kirjoitatte blogissanne ja mitä se käsittelee? Pääasiassa ruuasta, välillä myös hyväksi havaituista viineistä. Sivulauseissa tulee myös kerrottua elämästämme noin muutenkin.

3. Mikä seikka tekee blogistanne erilaisen verrattuna muihin blogeihin? Ei varmaan mikään :) Paitsi, että tää kertoo meidän elämästä ja meidän ruokasuosikeista.

4. Mikä sai teidät aloittamaan blogin pitämisen? Me molemmat rakastamme hyvää ruokaa ja aikoinaan todettiin, että yhdessä kokkailu on mukavaa parisuhdepuuhaa. Vuosien vieriessä olemme huomanneet, että toinen meistä taitaa paremmin kansainvälisen kokkailun (mies) ja toinen arkisemmat reseptit (nainen). Blogin myötä olemme kokeilleet tosi paljon uusia juttuja ja niitä on helppo tehdä uudestaan, kun resepti löytyy samantien omasta arkistosta.

5. Mitä haluaisitte muuttaa blogissanne? Tarvitsisimme juuri tällä hetkellä enemmän aikaa ruuanlaitolle. Tällä hetkellä laitamme paljon ruokaa vanhoista resepteistämme. Uusien ohjeiden kehittely vaatii aina enemmän ja tyttäremme myötä aika on välillä kortilla. Mutta kyllä uusia kokeiluja on luvassa, hitaammalla tahdilla vaan.

Ja näille blogeille haluamme antaa tunnustuksen (epämääräisessä järjestyksessä):


Ruokailmiö
Nooras söta o saltiga
Vilukissan villat
Siskot kokkaa
Chocochili

Kommentit

Noora sanoi…
Hei!

Kiitos tunnustuksesta! Myös teidän ihana bloginne on tunnustuksensa ansainnut!