Muuttotauko


Meistä ei kuulu hetkeen, koska olemme keskellä muuttoprojektia. Remppaaminen alkaa olla loppusuoralla, mutta itse muutto on vielä edessä. Palataan muutaman viikon päästä viimeistään. Mukavia kevätpäiviä!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Jään odottamaan uuden keittiönne keitoksia ja makuelämyksiä! Löysin Bloginne 'kiisselin kautta' makeanhimoisena, 5 kk vanhan poikavauvan äitinä etsiessäni edes jotain hieman terveellisempää herkkuohjetta... On ollut erittäin antoisaa seurata uusia sekä vanhoja, omanoloisia ja -näköisiä kirjoituksianne ja nauttia edes niistä, ellei itse ole päässyt konkreettisesti kauhan varteen. Retro- yms. ideoita odotellessa toivotan kaikkea hyvää muuttoonne ja kevääseen!
Kanelibasilika sanoi…
Kiitos kommentista. On aina mukava kuulla, mitä kautta blogiimme on eksytty ja erityisen hauskaa on saada palautetta! Terveisiä pienelle pojallesi ja mukavia herkkuhetkiä blogimme parissa myös tulevaisuudessa.
Katjuzqa sanoi…
Tsemppiä loppuremonttiin! Ihanaa varmasti päästä uuteen kotiin. Me remontoidaan pikkuneidin huonetta valmiiksi ja kohta vietelläänkin jo 1-vuotissynttäreitä. Että ihan normiarjenkin pyörittämisessä on välillä kiirusta eikä ehdi tiuhaan bloggailemaan.
Kanelibasilika sanoi…
Katjuzqa: Kiitos! Meilläkin on jossain vaiheessa edessä neidin huoneen sisustaminen. Nyt maalattiin vaan yksi seinä vaalean liilaksi. Ja onnea 1-vuotiaalle. Jäämme odottamaan, mitä synttäriherkkuja kehittelet :)
Anna sanoi…
Kiva, kun olet palannut takaisin! Tykkään seurata blogiasi ja minulla on sinulle blogissani jotain :)