Eat Helsinki 2010


Uuden vuoden ja vuosikymmenen ensimmäinen päivä. Meidän aattomme sujui mukavissa tunnelmissa ystävän 30-vuotisbileissä, jossa sai nähdä kerralla monia hyviä kavereita. Juhlat huipentuivat hienoon ilotulitusesitykseen, joka oli luotu kyseisiä synttäreitä varten. Vaikka villeimmät biletysvaiheet ovatkin meidän osaltamme jääneet sinne edelliselle vuosikymmenelle, niin silti mikään ei voita hyviä juhlia ja jutustelua ystävien kanssa. Kiitos siis emännälle sekä hyvistä tarjoiluista että letkeästä tunnelmasta.

Tässä kohtaa on pakko mainostaa joululahjaksi saamaamme "Eat Helsinki 2010"-vihkosta, joka oli ainakin meille ihan uusi tuttavuus. Tämän vuotinen kirjanen pitää sisällään 12 mielenkiintoista ravintolaa, joissa saa vihkoa näyttämällä toisen pääruuan ilmaiseksi. Suurin osa ravintoloista on meille uusia tuttavuuksia, joten innolla odotamme tulevaa vuotta ja uusia makukokemuksia näissä ruokapaikoissa. Aivan loistava lahjavinkki ihmisille, jotka käyvät paljon ulkona syömässä ja arvostavat hyvää ruokaa. Me päätimme aloittaa ravintolavuotemme jo tänään, sillä varasimme pöydän ensimmäisestä testipaikastamme, joka on Bistro Helsinki 15, Korkeavuorenkadulla. Iltaa odottaen.

Saimme muuten lahjaksi (yllättäen) muutakin ruokaan liittyvää. Varmasti tulevissa ohjeissamme tulee näkymään uusi blenderimme, sähkövatkain ja erittäin inspiroiva italialaisen ruuan keittokirja.

Hyvää uutta vuotta kaikille ja tuokoon uusi vuosikymmen elämäämme sopivasti yllätyksiä ja toivottuja tapahtumia!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tästä oppaasta on kirjoitettu parissakin ruokablogissa ja minua kiinnostaisi sen käyttökokemukset ennen kuin kipaisen ostamaan oman kappaleen.

Ideahan on sinänsä ihana ja tulisi käytyä välillä jossain muuallakin kuin niissä vanhoissa ja turvallisissa paikoissa.
Kanelibasilika sanoi…
Me olemme käyttäneet sitä tosiaan vain tuon yhden kerran, mutta sen perusteella voimme sitä suositella, jos ostaja on aktiivinen ravintolassa kävijä.

Loppujen lopuksi yhden pääruuan arvoinen alennus ei tuo laskussa kauheasti alennusta, jos kahden hengen tulee syötyä kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Ideana on ehkä se, että tämä innostaa laajentamaan omaa ravintolarepertuaariaan. Meille sopii, kun käymme muutenkin säännöllisesti ulkona syömässä.