Keitettyä parsaa, vihanneksia ja dippikastiketta


Kauniimpi osapuoli Kanelibasilikasta on lapsuudestaan lähtien diggaillut Euroviisuista. Lapsuudessa Euroviisut tuli äänitettyä c-kasetille ja niitä kuunneltiin koko vuosi. Nykyään sentään riittää pelkkien televisiolähetysten seuraaminen. Koska tänään tuo hupi (!) alkaa, niin päätin valmistautua iltaan kunnon tv-naposteluruualla. Tähän aikaan vuodesta tekee mieli laittaa parsaa ruokaan kuin ruokaan. Toimii myös dipattuna ja kylmänä.

Valokuvassa näkyvä viinipullon ilmaaja on muuten aivan mainio väline. Kahdestaan emme saa juotua yhden illan aikana koko pulloa, joten ilmaamalla pullo säilyy jopa viikon. Tämä taas mahdollistaa viinilasillisen myös viikolla. Näitä pullon ilmaajia löytyy ainakin Alkon myymälöistä.

keitettyä parsaa
porkkanaa
kurkkua
kukkakaalia

Dippikastike:
1prk kermaviiliä
1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä
Thai sweetchili-kastiketta
tuoretta timjamia

Kommentit