tag:blogger.com,1999:blog-424708015025293484.post7417247765722928528..comments2023-05-13T11:59:04.231+03:00Comments on Kanelibasilika: Punaherukkakiisseliä vaniljakermavaahdon kanssaKanelibasilikahttp://www.blogger.com/profile/10711043333263973706noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-424708015025293484.post-77342482477728065692011-08-08T10:04:28.685+03:002011-08-08T10:04:28.685+03:00Sulla on käynyt tsägä. Meillä ne tuli valmiissa, h...Sulla on käynyt tsägä. Meillä ne tuli valmiissa, hyvin pakatussa muovikipossa ja ne ei maistunu millekkään. <br /><br />Meillä on aina tehty kotona kiisseleitä ja varsinkin mummin tekemät marjakiisselit kermalla on jääneet mieleen hyvinä jälkkäreinä. Raskaana suorastaan himoitsin kuutamokiisseliä, jota olisin voinut syödä vaikka koko ajan.Kanelibasilikahttps://www.blogger.com/profile/10711043333263973706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-424708015025293484.post-81843878216702118822011-08-08T09:31:57.725+03:002011-08-08T09:31:57.725+03:00Meidän koulussa oli kyl kiisselitkin ihan mielettö...Meidän koulussa oli kyl kiisselitkin ihan mielettömän hyviä. Tosin mä kävinkin niin pientä koulua, että keittäjät leipoi itse sämpylät yms. eli ei se ihana mansikkakiisseli tainnut olla mitään puolivalmista... :)Vilukissahttps://www.blogger.com/profile/15428630882701104846noreply@blogger.com